Support: +36 (1) 788-62-77 (8:00-16:00); +36 (20) 416-79-96 (16:00-8:00)

More Website Templates at TemplateMonster.com!
 • Saját szerver termünkben nyújtunk szerver hosting szolgáltatást ügyfeleinknek, mely a Victor Hugo utcai BIXben található. Nálunk lehetőség van ügyfeleink igényei szerint 100 Mbit-es és Gigabit-es szerver elhelyezésre is. Szervertermünkben rack-es és nem rack-es szerver számítógép is elhelyezhető.
  Tekintse meg ajánlatainkat, vagy kérdezzen kollégáinktól, örömmel válaszolunk kérdéseire!
  Tovább a Szerver hostinghoz
 • Ügyfeleink számára Cégünk számos saját tulajdonú szervert ad ki. Előre kialakított szerver csomagjaink egy vagy két éves hűségszerződéssel bérelhetőek, azonban ugyanezek a feltételek vonatkoznak arra az esetre is, ha egyedi, saját szempontok szerint kialakított konfiguráció bérlése felől érdeklődik Cégünknél.
  Tovább a Szerver bérléshez
 • Ha VPS, akkor szerver-hosting.org. Mert mi vagyunk a legolcsóbbak és a többséggel ellentétben kizárólag VPS-ek kiszolgálására hasnzáljuk azokat a szerver gépeinket, melyeken virtuális szerver szolgátlatás fut!
  Tovább a VPS-hez
 • A zavartalnul működő weboldalak és az esetleges technikai háttér gyengeségek elkerülése érdekében miatt webtárhely bérlő ügyfeleink kiszolgálására már több szervert állítottunk be.
  Tovább a Tárhely-hez

BIX 100

12.000 Ft+ÁFA/hó

Tovább a szerver hosting csomagokhoz

BIX 1000/200

19.000 Ft+ÁFA/hó

Tovább a szerver hosting csomagokhoz

BIX 1000/300

28.000 Ft+ÁFA/hó

Tovább a szerver hosting csomagokhoz

BIX 1000/400

37.000 Ft+ÁFA/hó

Tovább a szerver hosting csomagokhoz

 

GY.I.K.

A Szerver-hosting.org egy egyszemélyes cég?

Nem. Vállalkozásunkban nem egy személy a felelős mindenért (pl.: fő felelős a technikai és kapcsolattartási teendőkért). Komoly szakember gárdával rendelkezünk, így mindenki a saját szakterületén jeleskedik.Mit jelent a szerver hosting?

A szerver hosting során Ügyfelünk saját tulajdonú szerverének bérel helyet. A szerver hosting díjért cserébe a Cégünk állandó áramellátást és szélessávú internetet biztosít, valamint magát a szervert egy állandó páratartalmú és a hőmérsékletű (23±2°C) szerverteremben helyezi el.Mit jelent a szerverelhelyezés?

A szerverelhelyzés a szerver hosting magyarra megfelelője. A két fogalom ugyanazt a szolgáltatást takarja: az ügyfél díj ellenében szervereit klimaztizált szervertermben helyezik el.Mi az a szerverterem?

A szerverterem olyan szoba, melyet speciálisa alakítanak ki úgy, hogy a benne elhelyezett szerver számítógépek folyamatosan és problémamentesen tudjanak üzemelni állandó hőmérsékleten, áramellátás és páratartalom mellett.Merre található a cég szerverterme?

A BIX-ben (XIII. kerület Victor Hugo utca 18-22.) található cégünk szerver terme, ahol megfelelő körülményeket tudunk biztosítani a szerverek javításához, szereléséhez és természetesen az üzemeltetéséhez. 24 órás ügyfélszolgálat és szakértői gárda áll az Önök segítségére.Hogy tudom elhelyezni szerveremet a cég szervertermében?Szervergépét Ön hozza be az irodánkba, ahol is először a szerződést kötjük meg. Ezután a szervert egy fix IP címmel látjuk el, majd elhelyezzük szerverteremünkben. A szerverterem távoli konzolról a szerelőszobából vezérelhető.Hogyan szerelhetem meg saját szerveremet?

Amennyiben szerverét javítani vagy módosítani szeretné, bármikor elvégezheti mindezt az év bármely napján 8 és24 óra között szervertermünkben. Sürgős probléma esetén a szerelési lehetőséget természetesen 24-08 óra között is tudjuk biztosítani.Mi nem tárolható a szerveren?

Ügyfeleink teljes büntetőjogi felelősséget vállalnak szerverükön tárolt és üzemeltetett szolgáltatásokért, fájlokért a szerződés aláírásával.

A jelenleg hatályos adatvédelmi törvény miatt nem is vizsgálhatjuk szervere tartalmát vagy forgalmát. Mindezek ellenére nem tárolhat vagy futtathat illegális tartalmakat (pl.: pedofília, warez, stb).

Cégünk bármilyen illegális tevékenységről szerez tudomást, azonnali hatállyal jelezi ezt a megfelelő hatóságoknak!Mit tehetek, ha leállt a szerverem?

Ha nem képes elérni szerverét az azt jelenti valószínűleg, hogy leállt, lefagyott vagy meghibásodott. Ilyen esetekben kérjük hívja a 0-24 órában üzemelő ügyfélszolgálatunkat. Az év minden napján - még hétvégén és ünnepnapokon is - vállaljuk, hogy ügyfélszolgálatunk negyedórán belül megoldja szerverének problémáját!Szerződést milyen időintervallumra köthető?

Szerver hosting szerződések esetén három időintervallumot ajánlunk:

 • Határozatlan időtartamú: a szerződés 30 napos felmondási idővel bármikor felmondható.
 • 1 éves időtartamú szerződés: nem mondható fel.
 • 2 éves időtartamú szerződés: nem mondható fel.

Jelentős kedvezményt kínálunk egy és két éves szerződés kötés esetén a havidíjból!